Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2011. augusztus 30., kedd

Élménybeszámoló - 1. Kreatív tábor a Bosch-al és a Dremel-el!

Aki időz néha nálam, az tudja, hogy most hétvégén volt az az 1. Kreatív tábor, amit a Bosch és Dremel szervezett barkácsolni szerető hölgyeknek. Aki figyel rám, azt is tudja, hogy Én is ott voltam, hogy segítségül legyek a szervező fiúknak és lányoknak, és természetesen a résztvevő kreatív hölgyeknek..
Hosszas előkészületek során Katával és Judittal, igazi, jó hangulatú csapatmunkában elkészítettük az inspirációnak szánt mintadarabokat: Egyedi DIY lámpák, madáretetők egészen más funkcióra szánt alapanyagokból, készen sehol nem megvásárolható faliórák, praktikus és mutatós cipőtároló dobozok, és megunt cipők felturbózva:

Péntek délután, egy kis bemutatkozás után mindenki megismerhette a barkácsgépeket, amit "Nem csak férfiaknak" szántak! :-)

Mindenki kézbe foghatta, kipróbálhatta a gépeket, hogy másnap már ne ezzel menjen az idő (hogy itt még milyen szép rend volt az asztalokon!!



A rövid ismerkedés után a résztvevők megérdemelt pihenésüket tölthették a Visegrádi Hotel Silvanus Wellness részlegében, amíg mi felkészültünk a másnapi programra.

A kellemes esti melegben tógákba csavartak bennünket, és csak úgy, Görögösen, igazi lakomát csaptunk. Bódító volt a sok finomság, és még bódítóbb a hideg fűszeres bor :-)




A tóga-partyt követő rövidke éjszaka után "belevágtunk a lecsóba", ahogy Dóri a Dremel Brand Manager-e is mondta :-) Mindenki megálmodhatta, hogy mit is szeretne készíteni. Igazán öröm volt, hogy az inspirációs tárgyaknak nem csak másolatai készültek, hanem egészen elszabadult a kreativitás. ... és a fűrészpor :-)
Jó volt látni az új technikákra éhesen figyelő szemeket, és szorgos kezeket. Vicces, és egyben felemelő érzés volt, ahogy az alkotók először félve, majd bátrabban, aztán egészen profin kezelték a barkácsgépeket! Ugye, lányok? Milyen könnyen bele lehet jönni??? Minden szerszám kézbe simul, hibátlanul, érzékenyen követi az irányításunkat, és teszi a dolgát!! Legyen az műanyag, fa, vagy üveg. Mindegy milyen anyag, úgy válik egyedi használati tárggyá, ahogyan azt Mi szeretnénk!






Amikor a formák már kialakultak, következhetett a dekoráció. Az ehhez szükséges apróságokat a Kreatív Hobby biztosította.

Ezek a csodás darabok születtek meg néhány óra alatt:





















Még egy egyszerű munkavédelmi szemüvegből is lehet designe darab :-) Mert lássuk be, nekünk csajoknak az sem mindegy, miben leszünk nyakig koszosak! :-)

További beszámolókat, és képeket láthattok még Katánál, Juditnál, és hamarosan a Bosch facebook oldalán.

Fantasztikus élmény volt számomra részt venni ebben a csodás kezdeményezésben. Remélem hamarosan lesz folytatás, ahol újra találkozhatunk!!!

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű helyen, remek csapattal, kiváló gépekkel, bőkezű támogatóval, igazán élmény a munka! -ami már egyenesen kreatív alkotás! Gratulálok Mindannyiatoknak, és kívánom ,váljék hagyománnyá ez a rendezvény!Köszönöm a sok fotót, így egy kicsit én is ott lehettem..:)Mamóca

    VálaszTörlés
  2. Köszi Magdikám! Szerintem mindannyian ezt kívánjuk magunknak! :-)

    VálaszTörlés

Észrevételedet, megjegyzésedet szívesen fogadom!