Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

SZAPPANPECSÉT készítés

2014-es év valami újat hoz a blog, és kicsi kézműves műhelyem életébe.

Egyedi, kézműves SZAPPANPECSÉTEKET - SZAPPANNYOMDÁKAT is készítek ezután megrendelésre.

Lesznek előre elkészített, megvásárolható pecsétek, és igyekszem legjobb tudásom szerint egyedi elképzeléseket, terveket is megvalósítani.

Néhány feltétel, amit kérek tudomásul venni megrendelés és vásárlás esetén:

- Pecsétjeim minden esetben egyedi terméknek minősültek, tekintve, hogy teljes mértékben szabadkézi munkák, nem gépesített tömeggyártásúak, ezért két teljesen egyforma pecsét születése kizárt.
- Vannak azonban, akik ennél nagyobb megkülönböztetést kérnek, saját grafikával, saját tervezésű logó rajzával (ennek a felelőssége a megrendelőé) keresnek meg, és kérik, ezt a mintát másnak ne készítsem el. Ez megvalósíthat, de a nyilvántartási többletmunkának is ára van, 500.- darabonként, ami a pecsét készítésének árára rátevődik. Én arra tudok garanciát vállalni, hogy ilyen esetben másnak azt a mintát kérésére sem használom fel.
- Minden egyes pecsét fotóját (az egyediekét is) blogomon (rövidesen külön erre készített blogon), facebook-os oldalaimon, és egyéb internetes oldalakon is közzéteszem, referencia munkaként. Ezek "szabad vándorlásáért" felelősséget nem tudok vállalni!
- A kézi munka előnye az egyediség tehát, hátránya pedig a méret és mintabeli korlát. Az "átlag" méret az 5x5 cm. Ettől kicsit el tudok térni lefelé, de sajnos csak korlátozott mértékig, és a minta függvényében. Kérek mindenkit, hogy már az érdeklődés folyamán közölje, ha az 5x5-ös mérettől el akar térni!
- A pecsétek ára minta, méret ezzel együtt elkészítési bonyolultság függvénye. Azok megállapítása előre egyeztetés alapján történik. Iránymutatóak lesznek az előre készített darabok, melyek árral együtt kerülnek feltöltésre az oldalra. Jelenleg iránymutatónak annyit tudok mondani, hogy a cicás "bonyolultságú" pecsét elkészítésének ára 3000.- az tekinthető alapnak.
- Fizetési feltételek: Megállapodás esetén a nyomdát elkészítem, arról fotót küldök. Ez után a fizetés előre utalással történik. Az ár számlámra érkezését követő 5 munkanapon belül postázom a kész terméket. Amennyiben a fizetés 30 napon belül nem történik meg, úgy veszem, hogy a megrendelő vásárlási szándékától elállt, és a terméket szabadon, bárki másnak értékesíthetem, minden pecsét esetében! Természetesen a postaköltség (1-2 db esetén 500,-) a megrendelő költsége, melyet a termék árával együtt, előre utalással kell teljesíteni. A terméket "buborékos" borítékban, ajánlott levélként postázom.

Remélem sok szép szappan készülhet a jövőben segítségemmel, ami mindkettőnknek öröm lesz!

Megrendeléseiteket a szappanpecset@gmail.com e-mail címre várom!

Referenciamunkák:
a fotókért köszönet a SZAPPAN TÉKA-nak!

Ha elküldöd nekem az én pecsétjeimmel díszített szappanod fotóját, azt webhelyedre mutató link hozzáadásával közlöm referenciáim között. Ha pedig te utalsz képednél a blogomra mutató linkkel, azt megköszönöm! 

És megérkezett az első fotó is, arról a gyönyörűséges szappanról, amit már az én nyomdámmal díszítettek! Kata így ír rólam: http://www.szappanvilag.hu/index.php/cikkek/49-szappannyomda Köszönöm!

http://www.szappanvilag.hu/

Újabb fotó az általam készített pecséttel :D AZ igazi kreativitás nem ismer határokat! Eszter nem bírta kivárni míg szappant készít, kipróbálta süti készítés közben :D 

http://eszterkertje.blogspot.hu/2014/02/dolce-vita-dios-keksz-sorsa.html

Niki szívecskés szappanjai

https://www.facebook.com/liviaszappan

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=645830628817970&set=a.507625669305134.1073741825.100001731156560&type=1&theater

Holda-baba

 Gabi szappanjai: https://www.facebook.com/csoknyainekunyik.gabriella/media_set?set=a.563897100366502.1073741834.100002386521722&type=3

egy nagyon szépen megtervezett saját logo

www.hazikosar.hu


Pecsétkészítéssel kapcsolatos további írások: 
Mérföldkő a szappanpecsét készítésben: ahol arról olvashatsz, hogy leküzdöttem a technika akadályait, mostantól feliratos bélyegző is készülhet!

Megtalálsz a fészbukon is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Észrevételedet, megjegyzésedet szívesen fogadom!