Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2011. augusztus 7., vasárnap

"Mini" Üvegfestő találkozó

Van egy jó csapat, aminek Én magam is tagja vagyok. Mi, ott, egymásnak önzetlenül nyújtunk segítséget az üvegfestés kérdéseiben, baráti hangulatban.  Ez a network üvegfestők klubja. Rohanó világunkban az internet előnyeit kihasználva tanulunk egymástól. Barátoknak tekintjük egymást, pedig fotón és betűrengetegen kívül semmit nem láttunk még a másikból. Ezen most változtattunk, és hosszas egyeztetés után végre néhányan személyesen is megismerkedhettünk. Nagy élmény volt ez számomra, a virtuális valóságot összehozni az igazi arcokkal, mosolyokkal, hanggal, szóval a hús-vér valósággal. És persze egymás munkáját közelről is megszemlélhettük, ahogyan azt kell, jól megtapogatva, megvizsgálva, ki hogyan is csinálja! :-)
Ahogy Anita kommentelte a beszámolóban: "Mindenki nyugodtan sajnálja, és bánkódjon, hogy nem volt Gödöllőn", aki nem áldozott időt és energiát a találkozásra, mert nagyon jól sikerült, jó volt a hangulat. Minden szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy a Lányom igazán finom ebédet készített a társaságnak! Finom volt a házi süti, ütős a házi diólikőr, és jóízű a nevetés :-)
Biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen, és sajnálom, hogy nálam a több napos verzió - szakmai dolgokkal - közös festegetéssel nem valósulhat meg. Azért remélem a jelenlegi "gazdasági" helyzet előbb-utóbb megenged nekünk egy tábort is, mert megérdemeljük! :-)














4 megjegyzés:

  1. Mindezzel csak egyet tudok érteni. :)))) Köszi Anikó és mindenki! Lukács Monika

    VálaszTörlés
  2. Óriási dolgot , egyszerűen tettetek helyre! Ilyen csapatra van szükség manapság. A tábor helyének szívesen ajánlom magunkat, amíg nincsenek hozzánk újabb gyerkőcök kihelyezve, szabad a hely, 9 fekvőhellyel..+ az alternatív megoldások..Mamóca

    VálaszTörlés
  3. Drága Mamóca! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Megbeszéljük!
    Puszi: Anikó

    VálaszTörlés
  4. Még mindig érzem a kenyérlángos és az üvegfestő esszencia ízét a számba. Mosolyt varázsol az arcomra, ha eszembe jutnak a Nálad töltött rohanó órák. Még az sem tölt el zavarral, hogy egyesek szerint nyitott könyv vagyok, lehet belőlem olvasni. Jó társaságban engedem :)

    VálaszTörlés

Észrevételedet, megjegyzésedet szívesen fogadom!