Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2011. június 9., csütörtök

Nagy közös gravírozás barátokkal :-)

Szombat délután baráti körben kerültek elő a gravírozó gépek. Sára, Zsuzsi, Marcsu és Gergő vette kezelésbe a szerszámokat, és a tojásokat!!!
Arra hamar rájöttek a lányok, hogy a miniatűr "tesco gazdaságos" tyúktojás hamar törik!! Micsoda méreg is az, amikor már majdnem kész a remekmű, és az utolsó mozzanatoknál reccs..... Volt ilyen is, de nagyon ügyesen, kreatívan megoldottuk! Egy helyes kis szatén masnival eltakartuk az apró hibát :-)
Sára volt az, aki nagyon szerette volna kipróbálni a tojásszobrászkodást. Hozott két szép libatojást, az egyikből a húsvét előtt gyártott pillangós tojáskámat csinálta meg sikerrel, a másikra egy aranyos gyík került sok sok lyukkal!!



Zsuzsi is próbára tette a törőképességét :-) A tojás jól ellenállt!

Marcsu nyuszi formát és répát lyuggatott a tojásba!


Gergő pedig egy teknősbékát!




Végül előkerült az új Dremel gravírozóm is. Azt is kipróbálta mindenki. Gergőnek láthatóan ez tetszett a legjobban. Valószínűleg azért, mert apukája is fával dolgozik, így abban volt már némi "gyakorlata".


Ez a jól sikerült közös alkotós délután eredetileg kerty partynak indult, ezért a nagy munka után mindenki megsüthette a maga jól megérdemelt kürtös kalácsát!! .-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Észrevételedet, megjegyzésedet szívesen fogadom!