Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2014. szeptember 11., csütörtök

Mérföldkő a szappanpecsét készítésben

Lassan egy éve, hogy a szappanpecsét készítés gondolata, Szappan Tékás Ildi unszolására megfogant a fejemben. Néhány hónap tervezgetés, eszköz beszerzés és kísérletezgetés után megszülettek az első bélyegzők. Lázasan vártam, hogy Ildikó szappanba nyomja őket, hogy láthassam, működik.

És működött...

Akkor elindult egy nagy "lavina". Nagyon sokan kerestetek fel különböző kérésekkel. Voltak hullám hegyek és völgyek, közbe eső vizsgaidőszakok, és egyéb magánéleti "akadályok" is. Néha mosogatnom, vagy főznöm kellett, néha füvet vágni, esetleg a munkahelyemre is bemenni, és ott is teljesíteni. Lesz még egy kemény főiskolás évem így vén fejjel, ezért továbbra is türelmeteket kérem!
Sok pecsét sikeresen elkészült, de sok kérést a technika korlátai miatt vissza kellett utasítanom. Ezek leginkább a feliratos bélyegzők voltak. Mint tudjátok, én teljes mértékben kézi vezérlésű eszközzel faragom a bélyegzőket, ez pedig elsősorban méretbeli akadályokat gördít elém. Minden lemondott bélyegzőmegrendelőnek elmondtam, hogy a megoldást továbbra is keresem, NEM ADOM FEL!

Hát most jött el a pillanat, amikor bejelenthetem, megtaláltam a megoldást!
Egy ügyes és lelkes külső segítő a megoldás, aki lézeres technikával elkészíti a bélyegző alapját. Kis utómunkával pedig elkészülhetnek végre a feliratos bélyegzők is!
Íme a "prototípus":
A képen látható logo mérete 6 x 1 cm.

Szépen sorban elő fogom keresni a levelezőládámból a visszamondott megrendeléseket is, és elmondom mindenkinek az új lehetőséget, hisz nem biztos, hogy mindenki idetalál az oldalra. Aki mégis erre jár, keressen bátran újra a szappanpecset@gmail.com címen!!!!

Ez volt tehát a mai nagy hírem minden kézműves szappant készítő lelkes alkotó számára.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Észrevételedet, megjegyzésedet szívesen fogadom!