Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2012. május 9., szerda

Egyedi ajándékok ballagásra, tanároknak, születés és névnapra, esküvőre, évfordulóra és minden egyéb jeles alkalomra!

Elkezdődött az érettségi, lassan vége az évnek, elballagnak a vén diákok, na meg a vén ovisok :-)... Lezárul egy szakasz a diákok életében. Ilyenkor sok osztály valami különleges, emlékezetes ajándékkal szeretne kedveskedni a legjobb tanároknak. A ballagó diák is megérdemel a családtól, a barátoktól valami kedves emléket.
Ha van ötleted, csak a megvalósítás hiányzik, keress meg bátran. Ha nincs ötleted, akkor is kereshetsz, kitalálunk valamit közösen.
Elsősorban üvegre gravírozok, vagy festek, de bármi más anyag és technika is szóba jöhet!  Nézz körül a képtáraimban, és ha ihletet kaptál keress az aniko.altal@gmail.com címen!
Az elmúlt évek legcukibb, legötletesebb ajándéka egy ballagó óvodai csoport ajándéka volt az óvónéniknek és a dadusoknak, Vázára lett gravírozva az apróságok kézírásával a nevük, és saját kezű rajzaikkal a csoport jele.
Ami újdonság lehet az eddigiekhez, és nincs túl sok feltöltött kép sem a munkáim között, de szintén rendelhető, az a pirogravír, azaz a fába égetett minta. Ez lehet falikép, teás, boros, vagy apróságostárolós doboz, tálca, illetve bármi, ami fából van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Észrevételedet, megjegyzésedet szívesen fogadom!