Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2012. március 19., hétfő

Elkezdődött a "tojásszezon"

Végre itt a tavasz, közeledik a húsvét. Bár a locsolkodás már lassan teljesen kimegy a divatból, a tojásdíszítés új lendületet véve még mindig hódít. A kreativitás újra és újra hoz valami újat, vagy felelevenít régit a hímes tojások világában. Én ismét áttört - gravírozott tojáskáimmal szeretnék hozzájárulni az idei tojástrendhez! :-)

A tojások természetesen eladók, vagy kívánság szerint rendelhetők nálam. Ha inkább megtanulni szeretnéd a tojás gravírozást, tojásmetszést, vagy akár a tojás csipkézést, akkor is keress bátran!

"Spirál" - libatojás:

Black & white áttört, virágos - libatojás (ha már esküvőkön is hódít a fekete-fehér összeállítás, miért ne lehetne egy hímes tojás is trendi???)

A black & white egy másik változata, ami még 2in1 is ráadásul :-) - libatojásban tyúktojás:A féltojás is tojás? - libatojás kettévágva, belülről díszítve:

Rózsáscsipkés - libatojás:

Zöld indák - libatojás:

Lila árvácskák - libatojás:

Narancs virágos - libatojás:

Lila félbevágott tyúktojás. Kívülről gravírozva, belülről kontúrfestékkel díszítve:


Lila tavaszi csokor - tyúktojás:

Lila ibolya - tyúktojás:

Lilák - tyúk és libatojások:

További tojáskáimat pedig a képtár - csipketojás menüben nézheted meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Észrevételedet, megjegyzésedet szívesen fogadom!