Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2011. március 29., kedd

A távolság nem akadály...

Szombat délelőtt ismét az ország másik feléből érkezett hozzám két lelkes hölgy. Látták a gravírozott munkákat a neten, beszerezték a gépet hozzá, ki is próbálták, és úgy gondolták, néhány jó tanácsért, gyakorlati útmutatóért eljönnek hozzám. Nem Ők az elsők már, akik hosszú utazást vállaltak fel a hobbijukért, és örömmel látom, hogy akik egyszer ekkora áldozatot hoztak, eddig még nem bánták meg, és azóta is munkálkodnak a gravírozás világában!
Erre az esetre kidolgoztam egy tematikát, hisz akik messziről érkeznek nyilván nem akarnak többször eljönni, utazni, hogy mindenre legyen elég idő.
Ezért a tanfolyam menete a következő szokott lenni:
Van ugye az alap tanfolyam, ami két órás szokott lenni. Az ára alapanyagokkal, eszközhasználattal, kávéval-teával 3.990.- Ft/fő/2óra (ami extra alapanyag kívánság szerint változhat!!!) Ez idő alatt megbeszéljük az elméleti tudnivalókat, ismerkedünk a gépekkel és a tartozékokkal, majd egy egyszerű üveglapra, vagy arra a bizonyos klipszes képkeretre alkotunk valami egyszerűt, de mutatósat. És itt nem ér véget a dolog. A kedves vidéki érdeklődőknek lehetőséget kínálok arra, hogy ezután addig maradjon, ameddig szeretne, és a további díjat óránként számoljuk, 1.990.-/fő/óra díjjal, (extra kívánság itt is befolyásoló tényező!) Így mindenki magának mérlegelheti, hogy mikor érzi elégnek a megszerzett információt, mikor fárad el kellőképpen, vagy éppen meddig bírja a pénztárcája. Semmi nem kötelező! Természetesen mindehhez nem feltétel a távol élés, ilyen tanfolyamot helyi érdeklődőink is kérhetnek! :-)
Tekintettel arra, hogy ezek a tanfolyamok nem előre meghirdetett tanfolyamok, és az egyéni igényekhez alakítom a tematikát is, ezért minden esetben előre kérek pontos egyeztetést. Beszéljük meg a mindenkinek megfelelő időpontot, és azt, hogy pontosan mi az amit csinálni szeretnénk. Most szombaton például a hölgyek kérése az volt, hogy fém tárgyon is próbáljuk ki a gravírozást.
Én egyelőre két gravírozó géppel rendelkezem, a Dremel jóvoltából egy dremel 300-as multigéppel, és egy kicsi handy drillel. Kérek minden tanfolyamra érkezőt, hogy ha gravírozó gépe már van, azt hozza magával, hogy azon tapasztalja meg a fogásokat, és meg tudjuk beszélni annak tulajdonságait is. A két másik gépet azok is kipróbálhatják, akik saját géppel dolgoznak!
Mindenkit várok szeretettel, akik ezt a sokoldalú, és szép hobbyt szeretnék művelni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Észrevételedet, megjegyzésedet szívesen fogadom!