Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2012. november 12., hétfő

ÓÓÓÓRIÁSI HIBA! Soha ne kövess el ilyet!

Az elméletet nagyon jól tudtam, mégsem követtem... Tanúságként mesélem el ennek a "felrobbant" órának a történetét!

Vettem egy 30x30-as üveglapot. Készült már ilyenre gravírozva óra, annak a közepén is magam fúrtam a lyukat az óraszerkezetnek a DREMEL üvegfúró szárával. Semmi probléma nem volt vele, ezért teljesen biztos voltam a dolgomban.. Na ebből a magabiztosságból adódott a probléma :-)
Tegnap előtt este naggggyon nem volt kedvem szétpakolni a gravírozó gépemet, amivel az üvegfúrást kellett volna végeznem, és ráadásul nagggyon kíváncsi voltam az új, Pébeo Prisme Fantasy nevű festékem hatására is. Bár az üveglap hátuljának barnára festése még hátra volt, így a fotó csak úgy a szőnyegre fektetve készült, de szerintem frenetikusan mutat(ott) még így is!

Nos hát így esett, hogy felcseréltem két munkamenetet, amit nem szabadott volna. Természetesen nagyon jól tudom, hogy az üveg fúrása még ezzel a gyémántszemcsékkel borított fantasztikus találmánnyal sem veszélytelen. Az üveg bizony nem nagyon szereti eme bántalmazást. Meg is bosszulta erőszakos cselekedetemet :-(
Egyszerűen felrobbant, és darabjaira hullott. Pedig mindent úgy tettem, ahogy kell, meg volt a hűtés-kenés is, és óvatos is voltam... "Morzsimozaik" lett belőle :-(