Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2011. július 18., hétfő

Csajos napom volt! :-)

Az elmúlt napokban csendben voltam, mert gondolkodtam, tervezgettem, ötleteltem, próbálgattam, rajzoltam, olvastam és írtam...
- Azon gondolkodtam, mi legyen a projekt.
- Azt tervezgettem, hogy hogyan tudjuk megvalósítani a Dremel és Bosch termékeivel.
- Azon ötleteltem, hogy milyenek legyenek a + dekorációk.
- Azt próbálgattam, hogy a valóságban is olyan jól mutat e, ahogyan a fejemben :-)
Persze mindezt nem egyedül tettem, mert a napjaim gondolatait két csaj tölti be mostanság :-) (Rossz az, aki rosszra gondol!) Judit és Kata volt az, akikkel a terveket szövögetjük már egy ideje. Azokat a terveket, amiket a Bosch és Dremel közös "Képes vagy rá?" játékán együtt fogunk megvalósítani a jelentkezőkkel, és a játék nyertesével! Rengeteg tervet rajzoltunk, írtunk le egymásnak, megtárgyaltuk, továbbgondoltuk.
Ma pedig a tettek mezejére léptünk, és elkezdtük a megvalósításukat! Egész nap dolgoztunk, Mi, és a szuper, női kezekre tervezett gépek! Igen, igen! NŐI kezekre! Mert az az idő már elmúlt, amikor ezek a gépek még nem álltak jól nekünk, Nőknek! A Bosch és a Dremel ugyanis kimondottan nekünk is tervez szerszámokat, hogy a barkácsolásban, hobbyban, lakásfelújításban, dekorációban megszületett elképzeléseinket Mi magunk is meg tudjuk valósítani!
És Mi most azon dolgozunk, hogy a barkácsolás,a  megvalósítás örömét Nektek is megmutathassuk!!!
Így készültünk a közös alkotásra:







Csendélet (szegény takarítók...)


Jókedv :-)

2011. július 3., vasárnap

Fekete kínáló tál

"Faragtam" egy tálat. Fekete üveg.. a kedvencem gravírhoz!!!
A "kreativvagyokon" hamarosan megnézheted, hogyan készült!